skip to Main Content

Met collega’s of teamgenoten theater ervaren in het kader van teambuilding, groepsuitje, onderdeel van een training of vergaderonderbreking kan sfeervol, verrassend en verhelderend zijn

Tijdens een workshop zang, toneel, musical of dans leert u elkaar weer eens op een heel andere manier kennen. Gewoon als ontspanning of juist ter versterking van de team spirit binnen uw organisatie. Het beleven en genieten van samen zingen en theatermaken is uitermate geschikt om een positieve en creatieve basis te leggen voor een nog betere samenwerking en het optimaliseren van de sfeer en de interne communicatie.

Op maat workshops
Wij bieden workshops voor één of meerdere dagdelen. Deze op maat workshops verzorgen wij op onze locatie of een geschikte locatie naar keuze. U kunt kiezen uit musicalworkshops waarbij de disciplines toneel en zang gecombineerd worden. Wilt u liever een workshop met uitsluitend toneel of juist zang dan is dat zeker ook mogelijk.

Een ideale combinatie is een theaterworkshop met aansluitend een aangeklede borrel, lunch of diner (verzorgd door één van de aan ons gerelateerde bedrijven) waarbij u en uw mensen kunnen nagenieten van een dynamische ervaring met elkaar op het toneel.

Het is onze missie om door een hechte en goede sfeer in combinatie met een goed gedoseerde hoeveelheid humor mensen met elkaar te verbinden.

Op betrouwbare wijze invulling geven aan uw wensen en het zorgvuldig afstemmen op uw doelstellingen is datgene wat wij voor u, met hart voor theater én uw organisatie, graag willen doen!

Back To Top